Landelijke en regionale contactdagen

Regionale Contactdagen

Stichting EHS organiseert één keer per jaar op verschillende locaties in Nederland Regionale Contactdagen. Degene die het organiseert is zelf ervaringsdeskundige en de lokatie is zo stralingsarm mogelijk. Aan de hand van een thema wordt iedere keer een ander aspect van EHS belicht. Vaak is er een meetspecialist aanwezig voor technische vragen.

In 2023 zijn de regiodagen gepland in september, oktober en november. Kijk onder Activiteiten – Agenda voor meer informatie

De opzet is als een huiskamerbijeenkomst. Soms wordt er een ruimte gehuurd als er veel aanmeldingen zijn. Een regionale contactdag is dé gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, elkaar te steunen en van elkaar te leren. Of om gezamenlijk initiatieven of activiteiten te ontplooien want: “Samen sta je sterker!” 

Landelijke Contactdagen

De Landelijke Contactdag heeft dezelfde opzet als een Regio Contactdag, maar is meer gericht op informatieuitwisseling aan de hand van een actueel thema en vormt ook een ontmoetingspunt voor de actieve vrijwilligers. Ook deze dag wordt één keer per jaar georganiseerd. Meestal in het voorjaar. Per bijeenkomst hebben wij ongeveer honderd bezoekers. Sommigen kennen elkaar goed, maar ook als je voor het eerst komt, zullen wij ons best doen om je welkom en thuis te laten voelen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de Regionale en Landelijke Contactdagen? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief. Ook als donateur heten wij je natuurlijk van harte welkom.