Presentaties

Vind hier hand-outs van presentaties gehouden door vertegenwoordigers van de stichting EHS en gastsprekers bij diverse gelegenheden.

Wilt u zelf een presentatie houden over EHS neem dan contact met ons op voor meer presentatiemateriaal.

Documenten

Presentatie Rob van der Boom, Ontwikkelingen bij stichting EHS Presentatie Rob van der Boom, Ontwikkelingen bij stichting EHS

Presentatie Ontwikkelingen bij stichting EHS door Rob van der Boom, dd 7 april 2018 Landelijke contactdag EHS.

Presentatie Frank Leferink, Techniek van 5G Presentatie Frank Leferink, Techniek van 5G

Presentatie over de techniek van 5G door Prof.dr.ir. Frank Leferink, University of Twente + THALES Nederland, dd 7 april 2018 Landelijke contactdag EHS.

Presentatie Hugo Schooneveld, Vragen rond 5G en gezondheid Presentatie Hugo Schooneveld, Vragen rond 5G en gezondheid

Presentatie over Vragen rond 5G en gezondheid door dr. Hugo Schooneveld, dd 7 april 2018 Landelijke contactdag EHS.

Presentatie Edwin van Rooyen, invoed op bestuur Presentatie Edwin van Rooyen, invoed op bestuur

Presentatie over bestuurlijke processen en de beïnvloeding daarvan, door dr. Edwin van Rooyen, dd 7 april 2018 Landelijke contactdag EHS.

Paneldiscussie o.l.v. Jos Wilbrink, Stellingen over samenwerking Paneldiscussie o.l.v. Jos Wilbrink, Stellingen over samenwerking

Presentatie Stellingen over samenwerking, paneldiscussie o.l.v. discussieleider Jos Wilbrink, dd 7 april 2018 Landelijke contactdag EHS.

Wifi op school 220514 Wifi op school 220514

Presentatie over Wifi op school, gehouden tijdens de klankbordbijeenkomst van het Kennisplatform EMV en Gezondheid op 22 mei 2014.

Op zoek naar Witte Zones in Nederland Op zoek naar Witte Zones in Nederland

Presentatie over de zoektocht naar Witte Zones in Nederland, gehouden tijdens de klankbordbijeenkomst van het Kennisplatform EMV en Gezondheid op 22 mei 2014.

Inventarisatie samenwerking, vragenlijst Inventarisatie samenwerking, vragenlijst

Oproep samenwerking.

Tijdens de Landelijke Contactdag op 7 april werd gediscussieerd met een panel (met o.a. alle stralingsbewuste organisaties) en alle aanwezigen over de gewenste samenwerking op stralingsgebied in Nederland.

Om de samenwerking te structureren werd aan de aanwezigen een inventarisatieformulier uitgedeeld teneinde alle suggesties voor samenwerking te verzamelen.

Wil je ook suggesties doen download het formulier, vul het in en mail het naar ons terug.