Meer over Wifi

 

Relevante links naar informatie over Wifi in het algemeen en Wifi-op-school.

 

 

links zijn weggevallen, wie heeft deze links?

 

  Safe in Schools 

Kijk op de Canadese site van Safe in Schools, met een overzicht van voorzorgsmaatregelen die landen om ons heen genomen hebben  t.a.v. blootstelling aan straling (bij kinderen).

 

  Netwerk clip 4 aug. 2009 

Korte clip van Netwerk: Nederlandse huisartsen en EHS van 4 aug. 2009

 

  StopUMTS, compilatie van links 

Een actuele compilatie van wereldwijde voorzorgsmaatregelen van Stopumts.nl

 

  Safe & Smart 4 R kids 

Hoe zit het met straling en tablets? In deze heldere clip van het Australische ARPANSA wordt de problematiek van elektromagnetische velden in 10 minuten uitgelegd. Safe & Smart 4 r kids (17 aug.2013).

 

  Children speak out on Wifi-symptoms 

Safeschool: Kinderen krijgen gezondheidsklachten door Wifi op school: Children speak out on Wifi-symptoms (23 sep. 2010).

 

  Canadese nieuwsclip wifi op school 

Reportage van 14 minuten van de Canadese nieuwszender 16:9 over gezondheidsklachten van kinderen op school door WiFi. De norm voor blootstelling aan EMV’s in Canada is vergelijkbaar met die in Nederland (17 okt. 2010).

 

  Smart meters and EMR 

Voordracht van dr. Dietrich Klinghardt MD, PhD, Smart meters and EMR – The Health Crises of our time. Elektromagnetische velden zijn waarschijnlijk oorzaak van vele chronische ziekten, met name bij kinderen. 43 min. (2011).

 

  Video Kennisplatform EMV, omgaan met elektrogevoeligheid 

Video vanuit het Kennisplatform EMV over elektrogevoeligheid, wat het is en hoe mensen ermee om zouden kunnen gaan. Vier personen komen aan het woord die ieder hun eigen gezichtspunt hebben (2013).

 

  Artikel NY Times 

Artikel in de New York Times (22/10/2011): A Silicon Valley School that doesn’t compute. Afdelingshoofden van bedrijven als Google, Yahoo eBay in Silicon Valley sturen hun kinderen naar scholen zonder computers en draadloos internet.

 

  Zembla ‘Ziek van je mobieltje’ 

Uitzending van Zembla ‘Ziek van je mobieltje’ van 1 juni 2012. Gevaren van elektromagnetische velden. Met name over tumoren van mobiel bellen, gekleurde uitkomsten van onderzoeken en de controversiële houding van de Nederlandse overheid.

 

  RTV Oost: Internetten via Wifi 

Reportage van RTV Oost. Internetten via Wifi-netwerken wordt in de toekomst lastig. In opdracht van het Agentschap Telecom heeft de Universiteit in Twente onderzoek gedaan naar de toekomst van het draadloze netwerk. Omdat apparaten, maar ook draadloze netwerken zelf gebruik maken van de bandbreedte van Wifi, werkt Wifi minder goed naarmate er meer netwerken zijn. (7 juni 2012).