Hoe stralend zit jij erbij?

Wat ze je niet vertellen over kunstmatige elektromagetische velden
Karin Kersten (2022)

Het boek “Hoe stralend zit jij er bij” is makkelijk leesbaar en geeft met een relatief gering aantal pagina’s een verrassend breed overzicht. Het boek maakt je bewust van de hoeveelheid en de invloed van kunstmatige elektromagnetische velden in je dagelijks leven.

Waarom beïnvloedt technische straling het natuurlijk evenwicht van het leven op aarde? Wat zijn de schadelijke effecten van elektrosmog? Hoe bescherm je mens, dier en plant tegen de schadelijke effecten van elektrostress?

Iedereen is gevoelig voor straling. Wij zijn wonderlijke energetische wezens en lichaamsfuncties verlopen via subtiele elektromagnetische signalen. De auteur Karin Kersten beschouwt een overdaad aan kunstmatige elektromagnetische velden als een belangrijke oorzaak van de enorme toename aan lichamelijke en geestelijke klachten die per persoon kunnen verschillen.

Karin moedigt je aan om de trigger elektrostress serieus te nemen en kennis te vergaren over de gevolgen daarvan voor mens, dier en plant. Je kunt direct aan de slag met behulp van een checklist en een stappenplan om de hoeveelheid elektrostress te verminderen.

Het boek “Hoe stralend zit jij erbij?” kost 24 euro en is te bestellen via deze link.

“Het is een helder, makkelijk te lezen en praktisch boek over de elektromagnetische velden van draadloze communicatie en hoe er verstandig mee om te gaan. Dit kan ik iedereen aanbevelen” (Dr. Saskia Bosman, bioloog).