5G-Wahnsinn

Klaus Buchner en Monika Krout (2021)
5G-Wahnsinn (Duitstalig) is een gemakkelijk te begrijpen en wetenschappelijk goed onderbouwd boek over de achtergronden en gevaren van mobiele communicatie op mens en natuur.

5G-Wahnsinn
– die Risiken des Mobilfunks
– Das gefährliche Spiel mit den Grenzwerten
– Die strahlungsarmen Alternativen

Het boek belicht belangrijke aspecten van 5G die bewust door de industrie en politiek verzwegen worden, en zou door iedere beslisser in politiek en samenleving gelezen moeten worden. Het boek wil het bewustzijn van de lezer over dit milieu- en gezondheidsprobleem vergroten en laat zien hoe alternatieve technische oplossingen straling tot een fractie kunnen verminderen. Daarnaast geeft het concrete aanbevelingen over hoe iedereen de straling kan verminderen, soms door middel van eenvoudige en goedkope maatregelen.

De auteurs, natuurkundige en voormalig Europarlementariër Prof. Dr. Klaus Buchner en milieugeneeskundige Dr. med. Monika Krout, zijn geen vijand van technologie en mobiele telefonie. Maar ze maken er geen geheim van dat bewezen is dat radiostraling schade aanricht en dat de nieuwe generatie 5G mobiele communicatie catastrofale gevolgen kan hebben voor ons allemaal.

Bestellen
Dit boek is te bestellen als E-book (klik hier) of als paperback via de boekhandel.