Verminderen van stralingsklachten in de auto

Sigrid de Jong stuurde ons het volgende ervaringsverhaal over het verminderen van stralingsklachten in de auto: “Ik heb een aardingsbandje in de auto laten monteren. Tijdens lange autoritten werd ik moe, ik voelde me soms raar loom en had regelmatig last van elektromagnetische velden.”

 “Ik kreeg de tip om te stoppen, uit de auto en met mijn blote voeten op het asfalt of in het gras te aarden. Dat werkte. Alleen soms had ik daar echt behoefte aan en was er geen gelegenheid op te stoppen.”

“Toen dacht ik: ik zou me tijdens het autorijden moeten aarden, via het chassis met een antistatische sleepkabel. Ik heb het met Cees van Doorn over gehad, en die heeft er één voor me gemonteerd. Vanaf het chassis loopt een draadje waar het aardingsbandje in kan met een bananen stekker. Nu kan ik mezelf aarden tijdens het auto rijden. Dat werkt fantastisch. Ik kan hele lange ritten maken. Ik wordt niet moe, voel me ontspannen. Ik heb veel minder last van straling tijdens het rijden. Als ik ergens ben geweest waar ik last kreeg van straling, dan glijdt dat gevoel na een tijdje rijden weg.”