EHSPublicatiesPublicaties stichting EHS
Publicaties stichting EHS

Hier vindt u de andere uitgaven van de Stichting EHS zoals het beleidsplan, de jaarverslagen en enkele publicaties over EHS.

Stralingsarme verblijfplaatsen Stralingsarme verblijfplaatsen

Wilt u eens ergens stralingsarm logeren om vakantie te houden, om te testen welke voor welke EMV bronnen u gevoelig bent of om de hoge EMV belasting thuis te ontlopen?

Kijk dan in deze lijst met stralingsarme verblijfplaatsen in Nederland en daar buiten of u een passende locatie vindt.

Vergeet niet de locatie van te voren te checken op beschikbaarheid en op wijzigingen in de situatie (bv wifi erbij geplaatst), informatie kan snel veranderen. Bedenk ook stralingsarm is niet hetzelfde als stralingsvrij.

Als u ergens bent geweest horen we graag uw ervaringen zodat we de lijst actueel kunnen houden: Zend ons uw reactie.

Tien tips vermindering blootstelling thuis Tien tips vermindering blootstelling thuis

Alle voorwerpen waar elektrische spanning op staat of waar stroom door loopt, stralen elektromagnetische velden (EMV, ofwel straling) uit. Denk aan mobieltjes, zendmasten en computers, maar ook aan wasmachines, de stofzuiger en spaarlampen.
Heb je vage gezondheidsklachten of slaapt je slecht, vaak hoofdpijn of lusteloosheid, gestressed? Of wil je gewoon uit voorzorg de blootstelling aan straling beperken?
Download 10 tips die je thuis kunt uitvoeren en beperk gezondheidsklachten door straling. Voorkom dat de klachten je de baas worden.

Machtiging automatische incasso Machtiging automatische incasso

U doet ons een groot plezier door ons te machtigen om uw donatie automatisch af te schrijven. Dat doet u door dit machtigingsformulier voor automatische incasso te downloaden, in te vullen en op te sturen of te mailen, dat scheelt ons een veel tijd en kosten.

Hartelijk dank!

Stichting EHS, jaarverslag 2017 Stichting EHS, jaarverslag 2017

Het jaarverslag van 2017 met een overzicht van de activiteiten en de verantwoording over de besteding van de donaties.

St EHS jaarverslag 2016.pdf St EHS jaarverslag 2016.pdf

Het jaarverslag van 2016 met een overzicht van de activiteiten en de verantwoording over de besteding van de donaties.

St EHS jaarverslag 2015.pdf St EHS jaarverslag 2015.pdf

Het jaarverslag van 2015 met een overzicht van de activiteiten en de verantwoording over de besteding van de donaties.

St EHS jaarverslag 2014.pdf St EHS jaarverslag 2014.pdf

Het jaarverslag van 2014 met een overzicht van de activiteiten en de verantwoording over de besteding van de donaties.

St EHS jaarverslag 2013.pdf St EHS jaarverslag 2013.pdf

Het jaarverslag van 2013 met een overzicht van de activiteiten en de verantwoording over de besteding van de donaties.