EHSActiviteitenRegiodag Oost

Regiodag Oost

Welkom bij de regiodag Oost 13.30u tot 16.30u in Sinderen (achter Doetinchem, bij de grens).

Thema:

Hoe krijg je betere erkenning voor EHS?

Hoe ga je bijvoorbeeld om met je buren, partner, kinderen, collega’s en andere sociale contacten? Hoe breng je bewustwording. We bieden ondersteunende tips & tricks en we kunnen onze ervaringen delen.

Meld je aan via het inschrijfformulier. Na de aanmelding ontvang je de nadere details over de locatie per mail.

Voor donateurs van stichting EHS en hun partner is de toegang gratis. Niet- donateurs betalen 5 Euro.