EHSActiviteitenCursus 'Straling meten'

Cursus 'Straling meten'

Eéndaagse vervolgcursus 'Straling meten, deel 2' voor het meten van ElektroMagnetische Velden(EMV) in relatie met elektrogevoeligheid (EHS). Deze cursus is een vervolg op de basiscursus 'Meten van EMV deel 1'. De basiscursus dient eerst gevolgd te zijn om aan deze cursus te kunnen deelnemen.

Wanneer: vrijdag 26 april 2019

Locatie: op een rustige EMV-arme locatie.

De cursus wordt verzorgd door Marcel van Rijt.

Bijzonderheden: de dag bestaat uit het behandelen van theorie van EMV, afgewisseld met praktische meetopdrachten. In dit vervolg wordt dieper op de stof en de praktische metingen ingegaan. Meetapparatuur is ter plaatse beschikbaar. De cusus wordt gegeven aan een beperkte groep van ca 5 cursisten, er is dus voldoende aandacht voor elke individuele cursist. Deze cursus biedt nieuwe mogelijkheden om meer te weten te komen over het meten van straling, over het correct interpreteren van meetgegevens en over de mogelijkheden waarmee stralingsbelasting te verminderen is. Tevens is  de cursus dé mogelijkheid om het eigen meetapparaat (indien van toepassing) beter te leren gebruiken.

Kosten van de 1-daagse cursus: €199,- per persoon incl. lunch, thee, koffie.

Donateurs van stichting EHS krijgen bij aanmelding via onderstaand aanmeldformulier € 10,00 korting op de cursusprijs.

Ga naar het inschrijfformulier om u aan te melden.


Over Marcel van Rijt

MVRK

Marcel van Rijt is van huis uit docent elektrotechniek en zelf elektrogevoelig. Hij zet zich al jarenlang in als vrijwilliger bij de stichting EHS en heeft onder andere via de Meetgroep specialistische kennis opgebouwd op het gebied van het meten van EMV in relatie met EHS. Van daar uit heeft hij zich ontwikkeld tot professioneel meetspecialist bij EMstraling en Emvion, hij is aangesloten bij de branchevereniging VEMES. Met zijn achtergrond als docent is hij bij uitstek in staat deze cursus vorm en inhoud te geven, aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk van het meten van EMV en een aanpak te volgen die past bij de uitgangspunten van de stichting EHS.

 

 

Wilt u ons steunen?

De stichting kan haar werk doen dankzij de giften van vele donateurs. Zonder uw steun redden wij het niet.

Word donateur...

Blijf op de hoogte

Klik hier om je in te schrijven op onze mailinglijst en blijf op de hoogte van nieuws rond EHS en onze activiteiten.

Volg ons op Twitter

Go to top