EHSActiviteitenCursus 'Meten van EMV'

Cursus 'Meten van EMV'

Eéndaagse cursus om de basisbeginselen onder de knie te krijgen van het meten van ElektroMagnetische Velden(EMV) in relatie met elektrogevoeligheid (EHS).

Wanneer: zaterdag 24 maart 2018

Locatie: Hoevelaken, op een rustige EMV arme buitenplaats.

De cursus wordt verzorgd door Marcel van Rijt.

Bijzonderheden: de dag bestaat uit het behandelen van theorie betreffende EMV, afgewisseld met praktische meetopdrachten. Meetapparatuur is ter plaatse beschikbaar. De cusus wordt gegeven aan een beperkte groep van ca 8 cursisten, er is dus voldoende aandacht voor elke individuele cursist.

Kosten voor deelname aan de 1-daagse cursus: €180,- per persoon incl. lunch, thee, koffie.

Donateurs van stichting EHS krijgen bij aanmelding via onderstaand aanmeldformulier € 10,00 korting op de cursusprijs.

Ga naar het inschrijfformulier om u aan te melden.


Over Marcel van Rijt

MVRK

Marcel van Rijt is van huis uit docent elektrotechniek en zelf elektrogevoelig. Hij zet zich al jarenlang in als vrijwilliger bij de stichting EHS en heeft onder andere via de Meetgroep specialistische kennis opgebouwd op het gebied van het meten van EMV in relatie met EHS. Van daar uit heeft hij zich ontwikkeld tot professioneel meetspecialist bij EMstraling en Emvion, hij is aangesloten bij de branchevereniging VEMES. Met zijn achtergrond als docent is hij bij uitstek in staat deze cursus vorm en inhoud te geven, aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk van het meten van EMV en een aanpak te volgen die past bij de uitgangspunten van de stichting EHS.

 

 

Wilt u ons steunen?

De stichting kan haar werk doen dankzij de giften van vele donateurs. Zonder uw steun redden wij het niet.

Word donateur...

Volg ons op Twitter

Go to top